Фотоконкурсът „Поглед към толерантността" с удължен срок за участие до 16 ноември

Поради големия интерес Дружеството за ООН в България удължава срока за подаване на фотографии за младежкия фотоконкурс на тема „Поглед към толерантността" до 16 ноември. Конкурсът бе обявявен в рамките на инициативата Алианс на цивилизациите. Конкурсът е по повод на Международния ден на толерантността, 16 ноември.

Ще бъдат присъдени три парични награди - 300, 200 и 100 лева, а награждаването ще се проведе в Министерството на външните работи. Най-добрите 30 фотографии ще бъдат изложени в сградата на Министерството, а след това в университетите в София и на уебсайта на Дружеството.

Творбите ще бъдат оценявани от експертно жури, което ще избере най-добре вписващите се в темата фотографии. Изисквания към снимките: формат .jpg, минимален размер 1024 х 768, заглавие

Краен срок за изпращане:16 ноември 2008 г.

Творбите се изпращат на електронен адрес photocontest@una-bg.org, заедно с трите имена, възраст, телефон, e-mail и пощенски адрес.

За допълнителна информация и запитвания: www.una-bg.org и тел. 0887 721965 – Ивана Божилова, Младежка организация на Дружеството за Обединените нации в България.